🥗 Cezar - tradycyjna sałatka z sałaty rzymskiej, kurczakiem, parmezanem i krutonami.
🥗 Grecka - z dużą ilością świeżych warzyw, oliwkami, fetą i sosem tzatziki.
🥗 Włoska - z pomidorami, mozzarellą, rukolą, bazylią i oliwą z oliwek.
🥗 Głodny student - mieszanka sałaty, mięsa, sera żółtego, jajek i różnych składników, idealna na szybki posiłek.
🥗 Tajska - z chrupiącymi warzywami, sosem orzechowym i prażonymi orzechami.
🥗 Owocowa - z mieszanką świeżych owoców, np. arbuzem, truskawkami, agrestem i jogurtem.
🥗 Kurkowa - z dodatkiem smażonych kurkowanych grzybów, cebuli, sera i świeżych ziół.
🥗 Robocza - prosta sałatka z sałaty, ogórka, pomidora i
sałatki majonezowej.
🥗 Mięsna - z dodatkiem różnych rodzajów mięsa, np. kurczaka, szynki, jajek i papryki.
🥗 Orzeźwiająca - z delikatnym dressingiem na bazie cytryny i oliwy, idealna na gorące dni.
🥗 Grzybowa - z dodatkiem marynowanych grzybów, cebuli, jajek i majonezu.
🥗 Sałatka z tuńczykiem - z tuńczykiem, kukurydzą, jajkami i sosem winegret.
🥗 Meksykańska - z fasolą, kukurydzą, papryką, cebulą, serem i ostrym sosem.
🥗 Szefa kuchni - sałatka stworzona podczas festiwalu kulinarnego przez lokalnego szefa kuchni, zaskakująca i pełna różnorodnych smaków.