🍣 Tempura roll - mieszkańcy Debrzna uwielbiają chrupiący tempura z krewetką, ogórkiem i awokado zawinięty w nori i ryż.
🍣 Nigiri - to delikatne kawałki świeżego surowego łososia, tuńczyka lub krewetki umieszczone na podłożu z delikatnie ugotowanego ryżu formowanego ręcznie przez
sushi mastera.
🍣 Maki - mieszkańcy Debrzna cieszą się różnorodnymi rolkami maki, takimi jak California roll z krabowym mięsem, awokado i ogórkiem, czy też rolkami w stylu Alaska roll z świeżym łososiem i kremowym serem.
🍣 Sashimi - mieszkańcy Debrzna wybierają również świeże i doprawione sashimi, które składa się z kawałków surowej ryby, takiej jak tuńczyk, łosoś, halibut lub okoń, serwowanych bezpośrednio na talerzu.
🍣 Uramaki - to popularna, wymyślna przekąska w Debrznie, składająca się zewnętrznie z ryżu, a w środku zawierająca składniki takie jak krewetka tempura, awokado, ogórek i surówka.
🍣 Futomaki - mieszkańcy Debrzna doceniają również futomaki, które to są większymi, grubszymi rolkami wypełnionymi różnymi składnikami, takimi jak surówka, łosoś, tuńczyk, ogórek, krewetka i omeleta.
🍣 Inari - to również popularna przekąska w Debrznie, której smak polega na cienkich kawałkach tofurni faszerowanych słodkim osemelem, podsmażanych i serwowanych na talerzu.
🍣 Chirashi - mieszkańcy Debrzna lubią także Chirashi, czyli rodzaj sushi podawane na miseczce z warzywami, rybą i innymi dodatkami.
🍣 Oshi - mieszkańcy Debrzna często sięgają po sushi Oshi, które jest specjalnie uformowane w drewnianym pressie i składa się z ryżu, świeżej ryby i warzyw ułożonych la
🍣 Temaki - mieszkańcy Debrzna lubią również temaki, które są jednostronnymi rolkami w kształcie stożka z ryżem, awokado, surówką i innymi składnikami.