🍣 Nigiri - mieszkańcy Kożuchowa lubią tradycyjne kawałki ryb lub owoce morza ułożone na małych kulkach ryżu.
🍣 Sashimi - surowe plasterki świeżych ryb lub owoców morza, które mieszkańcy Kożuchowa uwielbiają zanurzać w delikatnych sosach.
🍣 Maki - mieszkańcy Kożuchowa chętnie sięgają po rolki z ryżem i różnymi nadzieniami, takimi jak łosoś, ogórek, awokado lub krewetki.
🍣 Uramaki - mieszkańcy Kożuchowa wybierają również te rolki, które mają nadzienie na zewnątrz, owiniete wewnętrzną warstwą ryżu i glonów nori.
🍣 Temaki - mieszkańcy Kożuchowa cenią sobie również te stożkowe formy
sushi, w których nadzienie jest zawinięte w arkusz ryżu i glonów nori.
🍣 Futomaki - mieszkańcy Kożuchowa chętnie sięgają po te duże, grube rolki sushi, które mają wiele różnych składników i są nierzadko zwieńczone prążkowanym omletem jajecznym.
🍣 Gunkan - mieszkańcy Kożuchowa czasem zamawiają te małe łódeczki z ryżu, które służą jako podstawa dla wszelkiego rodzaju kawiorków z kawioru, tuńczyka czy jajka przepiórczego.
🍣 Inari - mieszkańcy Kożuchowa czasem sięgają po to sushi, w którym nadzienie z miękkiego tofu jest zawinięte w tasiemki glonów nori. Mieszkańcy tego miasta często wybierają także te potrawy zawinięte w cięższy omlet.
🍣 Chirashizushi - mieszkańcy Kożuchowa również lubią tę kolorową potrawę, w której różne rodzaje ryb i owoców morza są ułożone na patelni z ryżem.
🍣 Oshi - mieszkańcy Kożuchowa od czasu do czasu zamawiają to sushi, które jest ugniatace do form i charakteryzuje się charakterystycznym wyglądem i smakiem.
🍣 Narezushi - mieszkańcy Kożuchowa czasem cenią sobie również te starsze style sushi, w których ryby są fermentowane w zalewie przez dłuższy czas przed podaniem.
Mieszkańcy miasta Kożuchów mają szeroki wachlarz preferencji, jeśli chodzi o sushi i cieszą się różnymi rodzajami potraw z tej kuchni japońskiej.