Przepis na tynk do tortu z mleka skondensowanego 📖

Składniki:
- 1 puszka mleka skondensowanego słodzonego
- 250 g masła, w temperaturze pokojowej
- 1 łyżeczka wanilii
- 2 łyżki kakao

Sposób przygotowania:
1. W dużej misce umieść masło i wanilię. Używając miksera, ubijaj składniki na gładką masę przez około 2-3 minuty.
2. Dodaj mleko skondensowane i kakao. Kontynuuj ubijanie składników na wysokich obrotach przez kolejne 2-3 minuty, aż wszystko się dobrze połączy i powstanie gładki krem.
3. Gdy krem będzie gotowy, możesz go użyć do dekorowania tortu. Nakładaj go równomiernie na powierzchnię tortu, a następnie użyj łopatki lub noża do równomiernego rozprowadzenia kremu po całej powierzchni.

Twój tort z tynkiem mleka skondensowanego jest gotowy do podania! Smacznego!

Podobne przepisy

tynk do tortu bez mleka skondensowanego
tynk do tortu z masła i mleka skondensowanego
tynk do tortu z mleka w proszku
lody bez mleka skondensowanego
rafaello z mleka skondensowanego